Huwelijken

 

 

Huwelijksfotografie van België tot Letland met Mechelen als uitvalsbasis. Ik fotografeerde mijn eerste huwelijk in 2006 van een bevriend koppel. Op dat moment was ik al minstens 10 jaar met fotografie actief en vonden Katrien en Bart dat ik hun huwelijk moest fotograferen.

Meer dan 10 jaar en tientallen huwelijken later. Huwelijksfotografie is een full-time onderneming geworden. De passie gevolgd om de passie die op elk huwelijk te zien is te kunnen vastleggen. Als huwelijksfotograaf verkies ik de vlieg-op-de-muur benadering. Maar die dan wel alles gezien heeft, observeert en snel reageert op het juiste moment.

Huwelijksfotografie gaat uiteraard verder dan techniek. Vorige koppels en aanwezigen kunnen beamen dat ik een zeer openminded en vriendelijke persoon ben die vertrouwen uitstraalt. Niet gegeneerd om het koppel of de gasten net een stapje verder te laten gaan voor die éne onvergetelijke ervaring.

Als huwelijksfotograaf ben ik voornamelijk actief in de ruime regio tussen Mechelen en Leuven. Maar af en toe kan je me ook in het buitenland treffen voor een huwelijksreportage.

Bekijk de huwelijkswebsite voor meer voorbeelden om helemaal overtuig te worden indien je dat nog niet bent.
Nu al overtuigd? Vul je gegevens in en ik kom langs voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden en mijn manier van werken te bespreken.

Maak een afspraak